Ρεκόρ 31 ετών ο Γιάννης!

43

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πέρασε μόνο στη 2η θέση των σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς. Κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει κανένας παίκτης από το μακρινό 1990 και τον θρυλικό Φαν Λέβερ!

Η μπασκετική ζωή βρίσκεται μπροστά του. Και μοιάζει δεδομένο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόκειται να σπάσει και άλλα, πολλά, ρεκόρ. Το βράδυ του Σαββάτου ξεπέρασε στον Γκλεν Ρόμπινσον στη λίστα των σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Giannis δεν έκανε μόνο αυτό. Κατάφερε να σημειώσει στη στατιστική του 24 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ σε σχεδόν 24 λεπτά! Δεν υπήρχε λόγος να αγωνιστεί παραπάνω, αφού από τη μία το ματς είχε κριθεί και από την άλλη οι Μπακς έχουν back 2 back αγώνα και ήδη βρίσκονται στην Ατλάντα για τον αγώνα με τους Χοκς (26/4, 02:30). 

Το ΝΒΑ είχε αντικρίσει για τελευταία φορά αυτή τη στατιστική (ή καλύτερη) ήταν το μακρινό 1990 από τον θρυλικό Φατ Λέβερ! Στις 11 Νοεμβρίου του 1990 ο Λέβερ (τότε στους Ντένβερ Νάγκετς) στην αναμέτρηση απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ - σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ!