Πρίντεζης: Όταν η λατρεία έχει... αιτία! (pics & vids)

1464948

O Γιώργος Πρίντεζης πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και θυμόμαστε άποιες από τις αμέτρητες φάσεις που έχουν κάνει άπαντες να τον λατρεύουν.  

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε.

Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί.

Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Με αυτά τα απλά λόγια και δάκρυα να τα... κλείνουν ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 3 χρόνια και πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

AdTech AdΧρειάστηκαν συνολικά 3 ώρες για να επέλθει μια συμφωνία που φυσικά είναι πολλά παραπάνω από ένα συμβόλαιο με μια ομάδα.

Ο Πρίντεζης δεν χρειάστηκε να μπει σε συζητήσεις. Τον αγαπούν, τους αγαπά και όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Όταν ντύθηκε για πρώτη φορά έφηβος ακόμα στα αγαπημένα του ερυθρόλευκα, ίσως και ο ίδιος να είχα φανταστεί την διαδρομή του κάπως διαφορετική.

Όχι καλύτερη, όχι χειρότερη... διαφορετική.

Η ιστορία του «Πριντ» δεν ήταν στρωμένη πάνω σε εύκολα μονοπάτια, αλλά ο ίδιος πήρε την σκληρή δουλειά του, την πίστη του και την αγάπη του για μια και μόνο φανέλα και συνέθεσε έναν πίνακα με απίστευτες επιτυχίες και στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία.

Από τις παιδικές φωτογραφίες με το κασκόλ του Ολυμπιακού, δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας, ξανά Ολυμπιακός, Μάλαγα και... ανατροπή.

Σαν αυτές που έχει μάθει να ολοκληρώνει ο Γιώργος με τον καλύτερο και πιο φανταχτερό τρόπο.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δέθηκε όσο κανένας άλλος με τον κόσμο και η μοίρα τον ήθελε να είναι εκείνος θα γίνει το πρόσωπο που θα... εκτελέσει τα θελήματα της για την «μαγική» ανατροπή στην ιστορία μιας ολόκληρης ομάδας.

Ο αγαπημένος Γιώργος της κερκίδας πριν καν τελειώσει την καριέρα του και έχοντας λαμπρό μέλλον μπροστά του έχει καταφέρει κάτι μοναδικό.

Να λατρεύεται δίχως όρια...

Κάποιοι έχουν ταλέντο, κάποιοι έχουν ψυχή, κάποιοι τα έχουν όλα. Σπάνιο αλλά υπάρχουν. Ένας από αυτούς είναι ο Πρίντεζης.

Είναι ο παίκτης που η ψυχή του, η καρδιά του, το μυαλό και το σώμα του όλα αγαπιούνται μοναδικά και καθολικά από τους οπαδούς της ομάδας του.

Τα κατορθώματα του και αυτά για τα οποία είναι υπερήφανος ξεπερνούν τις γραμμές του παρκέ.

Όλοι πανηγύρισαν για τα καλάθια και τις μοναδικές στιγμές που προσέφερε και όλοι θρήνησαν μαζί με τον «Πριντ» τον χαμό του πατέρα του.

Αυτό ξεπέρνα το παιχνίδι. Ο Πρίντεζης νοιώθει τον Ολυμπιακό οικογένεια του και αυτό στις μέρες μας εκλείπει. Γι' αυτό και τα επόμενα χρόνια που ο «Πριντ» θα φορά τα ερυθρόλευκα αναμένονται το ίδιο μοναδικά και «μαγικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Στο πρόσωπο του Πρίντεζη οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βλέπουν τον άνθρωπο που από το χέρι του όλα τους τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα.

Πολλοί συντέλεσαν στην ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012 εκείνον όμως ήθελε η μοίρα να κάνει το τελευταίο σουτ για να ολοκληρωθεί το θαύμα.

Τα πιο τρελά «ερυθρόλευκα» όνειρα πήραν μορφή και αυτή ήταν του Γιώργου Πρίντεζη να βάζει ένα από τα πιο σημαντικά καλάθια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ... ΠΑΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Ο Πρίντεζης τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνώνυμο των μεγάλων σουτ και της απόλυτης ευτυχίας.

Μετά το 2012 ήρθε και το καλάθι του 2015 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που έστειλε τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα Final 4 και τους οπαδούς στον 7ο... ουρανό.

Ακόμα ένα buzzer beater, ακόμα μια τρομερά σημαντική νίκη και ακόμα μια στιγμή λατρείας για το πρόσωπο του Γιώργου Πρίντεζη.

ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΤΟ... 2017!

Τα χρόνια περνούν, ο Πρίντεζης δεν αλλάζει. Φτάσαμε στο 2017 και στην πιο απαιτητική και διαφορετική Euroleague που έγινε ποτέ έδωσε ακόμα μια σημαντικότατη νίκη στην ομάδα του μέσα στο Βελιγράδι και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ίσως αυτή να είναι η νίκη να σφραγίστηκε το πλεονέκτημα έδρας και τελικά η συμμετοχή σε ακόμα έναν τελικό διοργάνωσης και ακόμα μια που ήρθε από τα «μαγικά» χέρια του «Πριντ».

 

ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ... ΠΑΡΩΝ!

Ο Πρίντεζης έχει μάθει πλέον να βγαίνει μπροστά εκεί που η ομάδα του τον χρειάζεται. Ακόμα μια τέτοια φάση διαδραματίστηκε στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο του 2016 καθώς σε συνδυασμό με τον Βασίλη Σπανούλη έβγαλαν μια φάση από αυτές που έχουν συνηθίσει να βγάζουν και ακόμα ένα δύσκολο καλάθι στο τέλος δίνοντας ακόμα μια κρίσιμη νίκη στον Ολυμπιακό.

 

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!

 

Πηγή: Gazzetta