Θυμίζουν "Muppet show"


Επειδή έχει καταντήσει κουραστική και βαρετή αυτή η κατάσταση με τη μισαλλοδοξία των προέδρων, διευκρινίζουμε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον χαρτοπόλεμο των ανακοινώσεων, που αφορούν την μεταξύ τους κόντρα.

Μία ανούσια μάχη εντυπώσεων, που κανένας νοήμων δεν τη λαμβάνει σοβαρά. Το μόνο που καταφέρνουν με αυτά είναι να αδικούν και να μειώνουν την αξία των πραγματικά μεγάλων ομάδων τους. Γιατί αύριο οι εφημερίδες αντί να ασχολούνται με αυτές που αγωνίζονται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα δίνουν μεγαλύτερη αξία στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων.
Όταν οι πρόεδροι των «αιωνίων» θα αποφασίσουν να μιλήσουν για μπάσκετ, όταν θα προβληματιστούν ποιος φταίει που οι τόσο καλοί παίκτες τους παίζουν σε άδειες εξέδρες, τότε θα ασχοληθούμε κι εμείς με τις ανακοινώσεις τους.
 Είναι λυπηρό, την ημέρα που αρχίζει η ευρωλίγκα και οι ομάδες τους αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση,  οι ίδιοι αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις με τον εγωισμό να ξεχειλίζει εκατέρωθεν.
Αηδία έχει καταντήσει να διαβάζουμε τις αλληλοκατηγορίες που έχουν σχέση με το μπλουζάκι του ενός, με τις σκούπες του άλλου, με το ντόπινγκ, με τις εκφράσεις, με τις χειρονομίες, με τις επιτροπές και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν και θ΄ ανακαλύψουν στο μέλλον. 
Όλα αυτά θυμίζουν παιδικά καπρίτσια. Νισάφι πια. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα ν’ ασχοληθείτε.