με την Ισιδώρα Σιδέρη

5

To BasketNews πρωτοτυπεί και εγκαινιάζει μία ακόμα στήλη! Αυτή τη φορά έρχονται οι «Rookies» του ελληνικού μπάσκετ να συστηθούν και να υπενθυμίσουν ότι η πορτοκαλί μπάλα υπάρχει παντού και όχι μόνο στις μεγάλες κατηγορίες!

Η Ισιδώρα Σιδέρη αγωνίζεται με τα χρώματα του Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ και είναι έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα της να κάνει το μεγάλο άλμα με την άνοδο στην κατηγορία.

Ονοματεπώνυμο: Ισιδώρα Σιδέρη
Ημερομηνία γέννησης: 8/4/1994
Υψος: 1.85
Θέση :5
Ομάδα: Ε.Φ.Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Πρώην ομάδες: Αίολος Ταύρου, Μελάς ο Άγιος Ελευθέριος, Προμηθέας Χαλανδρίου, ΑΟΖ Ζωγραφου

«Όνειρό μου η Εθνική γυναικών»

«Με το μπάσκετ ασχολήθηκα εντελώς τυχαία. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ αλλά δεν το... είχα καθόλου και το σταμάτησα νωρίς. Έπειτα πήγαινα στους αγώνες του αδερφού μου που έπαιζε και εκείνος μπάσκετ. Μια μέρα με είδε ο προπονητής του που είχε και τα κορίτσια και μου είπε να πάω να κάνω μια προπόνηση. Και αν μου αρέσει να συνεχίσω. Εεεε ΑΥΤΟ ήταν. ΚΟΛΛΗΣΑ. ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ. Υπηρχε και πολύ καλό κλίμα, με δέχτηκαν τα κορίτσια λες και με ήξεραν καιρό. Από τότε μη μου πείτε για άλλο άθλημα. ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ».

«Σε δύο προπονητές οφείλω πάρα πολλά. Στον Μάνο Μανουσάκη και στον Νίκο Βερροιόπουλο. Με πήραν μια χρονιά που είχαν μηδέν ψυχολογία και ήμουν αποφασισμένη πως αν δεν με άφηνε η ομάδα που ήμουν να φύγω θα σταματούσα το μπάσκετ. Ευτυχώς με άφησαν και έκανα την καλύτερη επιλογή. Διάλεξα τους καλύτερους προπονητές. Με στήριξαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με πιστεύουν. Έκαναν και κάνουν υπομονή μέχρι να πατήσω και πάλι καλά στα πόδια μου και να βρω την σωστή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μου. Ειναι οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου σκληρά και μου δίνουν κίνητρο να πετύχω το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σύντομα να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!»

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και να παίξω κάποια στιγμή στην Εθνική . Θαυμάζω υπερβολικά πολύ τον Πρίντεζη. Μου αρέσει ο τρόπος που έχει εξελιχθεί και που δούλεψε πολύ για να το καταφέρει. Παίκτρια που θαυμάζω είναι η Ελευθερία Μακρυνίκα. Ειχα την ευκαιρία τον πρώτο χρόνο που πήγα στον Μελά να την έχω συμπαίκτρια. Με βοήθησε αρκετά ενώ ήμουν μικρή και ήταν από τα άτομα που με φέρθηκαν καλά και με δίδαξε πολλά πράγματα. Στο παρελθόν είχα κάποιες ανόδους ως κορασίδα και νεανίδα. Όμως αυτό που έδωσε μεγάλη χαρά ήταν η κατάκτηση κυπέλλου με τον Προμηθέα Χαλανδρίου».

«Φέτος έχω αρκετούς στόχους και ευελπιστώ να τους πετύχω. Πρώτα απ' όλα θέλω να πάρω το πτυχίο μου και εννοείται να κάνω μια καλή χρονιά στο μπάσκετ. Κυρίως για τα άτομα που με στήριξαν και που συνεχίζουν να με στηρίζουν. Άλλος ένας στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα (το εύχομαι). Ως ομάδα στόχο έχουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Να ήμαστε ενωμένες, να έχουμε καλό κλίμα και όχι γκρίνιες, να δουλεύουμε σκληρά, να ακούμε τους προπονητές και να μην τους εκνευρίζουμε (Χαχαχαχα). Και πάνω απ' όλα να έχουμε ΥΓΕΙΑ. Πιστευω αν όλα γίνουν σωστά θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε...»