Όταν ο Πίπεν... ισοπέδωσε τον Γιούιν! (vid)

fgfgfgfgfgffgf

Πριν από 26 χρόνια ο Σκότι Πίπεν πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα καρφώματα στην ιστορία του ΝΒΑ, με θύμα τον Πάτρικ Γιούιν στον 6ο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας.

Στην πρώτη μετά-Τζόρνταν χρονιά, ο Σκότι Πίπεν είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τους Σικάγο Μπουλς και μάλιστα κατάφερε να τους φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μάλιστα στο Game 6 κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς στις 20 Μαΐου 1994  έμελλε να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο direspectful καρφώματα... ever στο ΝΒΑ!

Πι Τζέι Άρμστρονγκ είχε δώσει «σκαστή» πάσα στον Πιτ Μάιερς, εκείνος αμέσως στον επερχόμενο Πίπεν και... «μπουμ»! 

Remaining Time-0:29FullscreenUnmute

Ο σταρ των Μπουλς είχε καρφώσει μέσα στη μούρη του Πάτρικ Γιούιν, ο οποίος «γκρεμίστηκε» στο παρκέ ύστερα από την... ασέβεια που του έδειξε ο Πίπεν!

Με το που κάρφωσε τον έσπρωξε ακόμα περισσότερο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και τον -λογικό- εκνευρισμό του Τζαμαϊκανού σέντερ.

Σε εκείνο το ματς οι Μπουλς είχαν νικήσει με 93-79 (Αρμστρονγκ 20, Γκραντ 16, Πίπεν 13 - Γιούιν 26, Σταρκς 18, Χάρπερ 11), είχαν φέρει τη σειρά στα ίσια (3-3) αλλά στο 7ο ματς της σειράς εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι Νικς που πήραν τη πρόκριση για τα τελικά της Ανατολής.

Δείτε και θυμηθείτε τι είχε γίνει!