Απαγορευτικό από το ΝΒΑ και στον Αμπρίνες

 

abrρinesΤο ΝΒΑ με ίδια μέτρα και ίδια σταθμά αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις τραυματισμών παικτών του που αγωνίζονται με τις Εθνικές ομάδες. Μετά την απαγόρευση σε Αντετοκούνμπο, Τεόντοσιτς, ήρθε και η σειρά του Ισπανού Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

bogris draw

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Γιώργο Μπόγρη, πρωταθλητή του πρώτου  Basketball Champions League, με την Τενερίφη, έγινε η κλήρωση της διοργάνωσης της FIBA για τη σεζόν 2017-18.

Πρώτη ήττα του Άρη στην Ευρώπη

nimbourg aris marbl

Ο Άρης γνώρισε την πρώτη ήττα στο Τσάμπιονς Λίνγκ της ΦΙΜΠΑ, από την Νίμπουργκ εκτός έδρας (87-79) και έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνος επικεφαλής στον όμιλό του, αφού έχασε και η Μονακό στην Τουρκία από την Μπάνβιτ (79-65).

Αήττητος με πρωταγωνιστή τον Γιάνκοβιτς

aris banvit jiankovic

Ο Άρης διατήρησε το αήττητό του στο α’  όμιλο του Τσάμπιονς Λινγκ και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Μονακό. Με τη νίκη του επί της Μπάνβιτ (84-78), πραγματοποίησε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του και το κυριότερο οι Αμερικανοί του αρχίζουν να προσαρμόζονται στην ομάδα.

Έχασε από μία...Ρόζα

paok mzt

Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA δεν ήταν αυτή που θα περίμενε, απέναντι σε μία άσημη ομάδα και μάλιστα ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Άρη.

ΑΕΚ, Άρης με το δεξί στην Ευρώπη

aek szolnoki

Μπορεί το «Τσάμπιον Λιγκ» της FIBA να μην έχει τη λάμψη της ευρωλίγκα, αλλά είναι μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ (παίζει αύριο 19/9 στην Πολωνία), είναι μία καλή ευκαιρία να διατηρούν την επαφή τους με την Ευρώπη και να μην αρκούνται μόνο σε έναν αγώνα την εβδομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζόρτζεβιτς θα συνεχίσει στην Μπάγερν

sales12

Τι κι αν απέτυχε, κατά γενική ομολογία, στον Παναθηναϊκό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρήκε ομάδα για τα τρία επόμενα χρόνια. Και μάλιστα θα συνεχίσει σε έναν μεγάλο οργανισμό όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου.