Ο Άρης του '88 και η πρόληψη του "ξανθού"

Ημέρες της «χρυσής» δεκαετίας του ’80 θύμισε το Αλεξάνδρειο την Κυριακή και ο Άρης ζει με έντονο τρόπο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στις 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει λοιπόν το σημερινό στιγμιότυπο ρετρό  να είναι αφιερωμένη στον «μεγάλο» Άρη με την ομαδική φωτογράφιση της περιόδου 1987-88.  Φυσικά χωρίς τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, που απέφευγε όπως «ο διάβολος το λιβάνι» να ποζάρει στις επίσημες στημένες φωτογραφίσεις. Ήταν μία από τις δεκάδες προλήψεις του «ξανθού» και ποτέ δεν ενέδωσε στις παρεκκλίσεις των φωτορεπόρτερ, όσον αφορά τη μακρόχρονη θητεία του στον Άρη.
Από αριστερά όρθιοι: ο αείμνηστος φροντιστής Μάκης Νάτσης (ο επονομαζόμενος «μπουρού»), Νίκος Φιλίππου, Βασίλης Λυπηρίδης, Λευτέρης Σούμποτιτς, Γκρεγκ Γουίλτζερ, Μιχάλης Μισούνοφ, Μιχάλης Ρωμανίδης, Πέτρος Σταμάτης και ο έφορος Φάνης Τορνατώρος. Κάτω: Γιώργος Κασμερίδης (ο βενιαμίν της ομάδας που είχε αποκτηθεί από τον Αγ. Σώστη), Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Γκάλης, Γιώργος Δοξάκης, Δημήτρης Μπουσβάρος.