Ο Άρης δίνει τη λύση για τελικό στο "Παλέ"

alexandreio
Εδώ και μια εβδομάδα ξέρουμε τους φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η ΕΟΚ ακόμη δεν έχει αποφασίσει πού θα γίνει ο τελικός στις 19 Φεβρουαρίου.

Κανονικά ο τόπος διεξαγωγής θα έπρεπε να καθορίζεται και να γνωστοποιείται με την έναρξη της διοργάνωσης. Όπως γίνεται παντού, εκτός φυσικά από την Ελλάδα, όπου η Ομοσπονδία αποφασίζει αφού μάθει πρώτα τους φιναλίστ. Και παρότι για τέταρτη χρονιά ο τελικός δεν είναι μεταξύ «αιωνίων», το πρόβλημα της επιλογής παραμένει.

Τελικά οι ομάδες αναμένεται να λύσουν τα χέρια της Ομοσπονδίας και μετά την ανακοίνωση του Άρη που (προσ)καλεί τον Παναθηναϊκό και την ΕΟΚ να γίνει ο τελικός στο Αλεξάνδρειο, η τελευταία αφού βολιδοσκοπήσει και τις διαθέσεις των «πρασίνων», θα αποφανθεί. Άλλωστε και ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκρισή του, ανακοίνωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να διεξαχθεί ο τελικός στη Βόρεια Ελλάδα. Φυσικά δεν διευκρινίζει αν θεωρεί και τη Θεσσαλονίκη κατάλληλη ως έδρα. 

Πάντως οι δύο ΚΑΕ μπορούν να συνεννοηθούν και να βρουν τη λύση, χωρίς να αναλώνονται σε παιχνίδια εντυπώσεων και αναμένεται η αντίδραση των "πρασίνων" στο αίτημα του αντιπάλου του στον τελικό.

Η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης", αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί  ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall". Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους της  ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

Στο μεταξύ η ΕΟΚ ...συνεκτιμά ακόμη τα δεδομένα και με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι θα αποφασίσει προσεχώς για το γήπεδο.

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ κατά τη σημερινή (23/1/17) συνεδρίασή του, εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή να συνεκτιμήσει τα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφασίσει για το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ανδρών (19/2)".