Πολέμης: «Ο Φάρος θα ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές»

c0f449cfaac825e09986be11fea7e581 L

Ο Ανδρέας Πολέμης έδωσε συγχαρητήρια, στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και την ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά τον τελικό, τονίζοντας πως δεν μπορούσε ο Φάρος να ανταγωνιστεί τους Πράσινους, αλλά και το σημαντικότερο για την ομάδα του, είναι η άνοδος στην Α1.

Για τον τελικό: «Ηταν μια δύσκολη βραδιά. Δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πολύ μακριά είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε τίμια εναντίον του. Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει ταχύτητα και είναι πολύ καλύτερος. Εύχομαι να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη στιγμή. Ηταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, με τα παιδιά της ακαδημίας στο γήπεδο. Φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Να το ξαναδούμε και σε ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Για το αν… ξέφυγε το μυαλό της ομάδας μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά τη νίκη επί της Κύμης, ο στόχος μας ξέφυγε όσον αφορά το πρωτάθλημα. Σκεφτόμασταν το κύπελλο. Αποσυντονιστήκαμε και κάναμε δύο ήττες που στοίχισαν στο νοητικό κομμάτι. Κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και είμαστε πάλι δυνατοί κα προσηλωμένοι στον στόχο μας. Λυπάμαι που χάσαμε αυτό το πλεονέκτημα που είχαμε. Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά».

Για την στάση του Τζόρτζεβιτς: «Ευχαριστώ τον Σάσα, γιατί η όλη του στάση από την πρώτη συνέντευξη και σήμερα ήταν καταπληκτική. Είναι ένας τζέντλεμαν. Εύχομαι κάθε επιτυχία, χρειάζεται τύχη στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα πετύχει».