Ο Τζόρτζεβιτς θα συνεχίσει στην Μπάγερν

sales12

Τι κι αν απέτυχε, κατά γενική ομολογία, στον Παναθηναϊκό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρήκε ομάδα για τα τρία επόμενα χρόνια. Και μάλιστα θα συνεχίσει σε έναν μεγάλο οργανισμό όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου.  Αρκεί που τον πρότεινει ο μέντοράς του Σβέτισλαβ Πέσιτς, που για λόγους υγείας αποφάσισε να αποχωρίσει από τον πάγκο των Βαυαρών. Η αλληλοϋποστήριξη των Σέρβων άλλωστε είναι φημισμένη και ο Πέσιτς δεν ήταν δυνατόν να μην προωθήσει ένα δικό του παιδί, που θα συνεργαστεί και με τον γιο του (Μάρκο Πέσιτς), οποίος παραμένει στη θέση του τζένεραλ μάνατζερ. 

Ο Τζόρτζεβιτς που θα είναι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αναφερόμενος βασικά στους συμπατριώτες του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του οργανισμού της Μπάγερν. Είμαι επίσης ικανοποιημένος που θα συνεχίσω το έργο του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση, καθώς ήταν προπονητής μου στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας. Ήταν πάντα δάσκαλος και παράδειγμα προς μίμηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Μάρκο (σ.σ.Πέσιτς) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα μεταγραφικά. Θα προσθέσουμε ακόμη δύο παίκτες και η ομάδα θα είναι έτοιμη".