Ζήτησε 1500, πήρε 50!

irakleio kleisto

Ο Άρης ζήτησε 1500 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά τελικά θα πάρει... 50 προσκλήσεις, όσες και ο Παναθηναϊκός! Περί τα 4500 εισιτήρια θα διατεθούν στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

 

Η σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα του τελικού του Κυπέλλου, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ, των δύο φιναλίστ (Παναθηναϊκού και Άρη) και τον τοπικών αστυνομικών αρχών.

Παρά το ότι ήταν εξ αρχής γνωστό πως η ΕΟΚ δεν επρόκειτο να δώσει εισιτήρια στις δύο ομάδες, επικαλούμενη την απαγόρευση της Αστυνομίας, που δεν ήθελε μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στην πόλη, εντούτοις ο Άρης ζήτησε να πάρει 1500 εισιτήρια! Προφανώς το έκανε για... εσωτερική κατανάλωση, για να έχει δηλαδή η διοίκηση της ΚΑΕ το επιχείρημα έναντι των οπαδών ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να τους ικανοποιήσει. Η απάντηση που έλαβε ο εκπρόσωπος του Άρη ήταν φυσικά αρνητική.

Κατόπιν τούτου Παναθηναϊκός και Άρης θα λάβουν από 50 προσκλήσεις έκαστος, ενώ τα περίπου 4500 εισιτήρια που θα εκδοθούν θα διατεθούν από κεντρικά σημεία της πόλης του Ηρακλείου μεμονωμένα και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας από τους αγοραστές. Κάποια από αυτά θα δοθούν σε τοπικούς φορείς και αθλητικά σωματεία της περιοχής.