Κόντρα Ολυμπιακού - Τσαγκρώνη

tsagronis

Στα... χαρακώματα βρέθηκαν ο Ολυμπιακός και ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, με αφορμή τις προσκλήσεις για τον ημιτελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για αντιμετώπιση που υποστηρίζουν ότι είχε υπάλληλός τους:

«Υπάλληλος της ΚΑΕ πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ για να παραλάβει τις 15 προσκλήσεις που δικαιούται ο Ολυμπιακός. Εκεί ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης και οι υπάλληλοι τις Ομοσπονδίας αρνήθηκαν να τις παραδώσουν»

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η απάντηση του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ που ήταν η εξής:

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων περί δυσαρέσκειας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, δήλωσε τα εξής: 
Το πρωί της Παρασκευής 20/12, εμφανίστηκε στο γραφείο μου, όπου βρισκόμασταν με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, άγνωστος άνδρας και επί λέξει είπε θέλω τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση για το ποιος είναι και ποιος τον στέλνει, απάντησε τι σημασία έχουν αυτά, δώσε μου τις προσκλήσεις. Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, οι προσκλήσεις του φιλοξενούμενου για τέτοιον αγώνα, δεν θα μπορούσαν να δοθούν στον κάθε τυχόντα. Ενημέρωσα τον εν λόγω κύριο ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μου επιβεβαιώσουν ότι ήταν δικός τους απεσταλμένος, αφού ουδείς με είχε ενημερώσει για την άφιξή του. Την ίδια ώρα, εκείνος αποχώρησε εκστομίζοντας ύβρεις. Προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και απαράδεκτες συμπεριφορές, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους".