Άδεια τα Ιλίσια!

ilissia kleisto

Ο φόβος επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, στη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Ηλυσιακού-Ολυμπιακού κεκλεισμένων των θυρών!

 

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το αίτημα που έλαβε ο Ηλυσιακός για να διαθέσει 150 εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτόματα κυκλοφόρησαν φήμες ότι επέκειτο συνάντηση των "ερυθρόλευκων" οπαδών με αντίστοιχους του Παναθηναϊκού στα Ιλίσια, όπου οι "πράσινοι" έχουν ισχυρή οπαδική βάση. Οι Ιλισιώτες θορυβήθηκαν και, όπως λέγεται, επικοινώνησαν με το υφυπουργείο Αθλητισμού ζητώντας να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 10/10 στις 19.00, κεκλεισμένων των θυρών.

Αναμένεται η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα επιτρέψει πράγματι να υπάρξει κόσμος στις κερκίδες του κλειστού των Ιλισίων επικαλούμενος το σχετικό δικαίωμα που του δίνει ο αθλητικός νόμος.

Πάντως υπάρχουν και κάποιες άλλες φήμες που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι το όλο θέμα ανακίνησε σκόπιμα ο Ηλυσιακός, επειδή δεν έχει θεωρήσει στην Εφορία εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα! Είναι ωστόσο φήμες...