Ο ΠΑΟ θέλει και ΟΠΑΠ!

xalva esake

Τραβώντας κι άλλο το σκοινί στη σχέση του με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ο Παναθηναϊκός διεκδικεί μερίδιο και από την κεντρική  σύμβαση χορηγίας της λίγκας με τον ΟΠΑΠ, παρότι ήδη συνεργάζεται με άλλη εταιρεία!

Παρότι πρόσφατα οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με άλλη στοιχηματική εταιρεία (τη Stoiximan.gr), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα στο Δ.Σ., όπου ο Γιώργος Χαλβατζάκης παρουσίασε στα μέλη τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, και αξίωσε μερίδιο και από αυτήν, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το κομμάτι της για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος! Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα, στο οποίο μετέχει και ο Παναθηναϊκός, παίρνει το όνομα του χορηγού, τότε και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει χρήματα από τη χορηγία.

Αντίστοιχα, τέτοια αξίωση μπορεί να εγείρει και ο Ολυμπιακός, φαίνεται ωστόσο πως δεν θα το κάνει. Αυτό που θα κάνει, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, είναι να συνάψει ξεχωριστή συμφωνία με άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Όπως και να έχει, η αξίωση του Παναθηναϊκού συνιστά... μπελά για τον Γιώργο Χαλβατζάκη. Και δεν είναι ο μόνος, δεδομένου ότι οι σημαντικές περικοπές στη φετινή χορηγία του ΟΠΑΠ σε σχέση με πέρυσι, έχει κάνει τις ομάδες να... ψάχνονται. Λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλη εταιρεία, το ίδιο και ο Άρης (αλλά υπάρχει η αίσθηση πως δεν θα σπάσει αυτός τελικά το μέτωπο των 12), ενώ και η ΑΕΚ διερευνά τις δικές της δυνατότητες.

Συγχρόνως η ΑΕΚ προκαλεί έναν ακόμα μπελά στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, καθώς παραμένει η μοναδική ΚΑΕ που δεν έχει υπογράψει ακόμα τη σύμβαση με τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 12. Η Ενωση ψάχνει περισσότερα από τα 114 χιλιάρικα, που της αναλογούν από την ανωτέρω σύμβαση, και βρίσκεται σε επαφές με το συνδρομητικό κανάλι επιδιώκοντας ξεχωριστή συμφωνία, ενδεχομένως και με κάποιο ελεύθερο! Αντίθετα, ο άλλος νεοφώτιστος, ο Κόροιβος, έχει υπογράψει τη σύμβαση με τη NOVA.