"Φευγάτος" ο μικρός

Μετά την αποχώρηση του καλύτερου καπετάνιου, έγινε το… έλα να δεις στην ομάδα. Μερικοί έκαναν κατάχρηση εξουσίας και σύντομα θα αντιληφθούν οι διοικούντες το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε. Όταν απαιτούταν να λάβουν σκληρά μέτρα, δεν το έκαναν.


Μάθαμε ότι ένας νεαρός παίκτης – για τον οποίον έγινε μεγάλη επένδυση – δεν σκοπεύει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Τα έχει με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, θεωρεί ότι αδικήθηκε τεχνηέντως. Αν αποδειχθεί η άρνηση του παίκτη στη πρόταση για υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, άντε να μαζέψεις μετά, όλα όσα ειπώθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο. Έτσι είναι αυτά. Όταν δεν προστατεύεις την περιουσία σου και την αφήνεις στα χέρια άλλων, μετά καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις δυσάρεστες συνέπειες. Τουλάχιστον, θα πάρουν πίσω το ποσό που επενδύθηκε. Αν όμως ο παίκτης ανταποκριθεί στις προσδοκίες και κάνει καριέρα, τότε η αγωνιστική και οικονομική ζημία θα είναι πολύ μεγάλη. Έστω και καθυστερημένα, στη διοίκηση της ομάδας κατάλαβαν πολλά. Προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος, ξέρουν ότι είναι δύσκολο. 

Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός ξέρει ότι το τεχνικό πλάνο προβλέπει να έχει βασικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν. Οπότε, θα είναι unfair από τη πλευρά του αν δεν τηρήσει όλα όσα συμφωνήθηκαν πριν από ένα καλοκαίρι.