Σπουδαίο «διπλό» και στον ορίζοντα... πρόκριση για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

image 5

Ο Ολυμπιακός (3-1) πέρασε άνετα με σκορ 64-87 από την Πολωνία και την έδρα της Μπίντγκοτς (0-4), πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup.

Σπουδαίο ματς από τις παίκτριες του κόουτς Μάρτινς Ζίμπαρτς στην Πολωνία, με το ροζ φύλλο να έρχεται άνετα για την ελληνική ομάδα, με διαφορά μάλιστα 23 πόντων.

Η Μπίντγκοτς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στις ερυθρόλευκες, με αποτέλεσμα η νίκη να έρθει πρακτικά από το... πρώτο ημίχρονο, όπου ήδη είχε οικοδομηθεί ένα μεγάλο προβάδισμα στον πίνακα του σκορ.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Τόλφρι με 16 πόντους ενώ είχε και 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Οι Σταμάτη και Σταμολάμπρου πρόσθεσαν από 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Καλό ματς κι από την Βίτολα, η οποία είχε 12 πόντους κι 7 ριμπάουντ. Οι ερυθρόλευκες σούταραν με 40% στο τρίποντο, ενώ σημαντική ήταν κι η κυριαρχία τους στον τομέα των ριμπάουντ, με 48 έναντι 34 της αντιπάλου τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 32-52, 48-66, 64-87

Την επόμενη αγωνιστική (24/11) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο να προστατεύσει το +16 με το οποίο είχε επικρατήσει στο ΣΕΦ. Εάν τα καταφέρει, θα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του EuroCup.

2

2