Οριστικά νοκ άουτ από το Προολυμπιακό ο Σπανούλης

spanoulisethniki

Ο Βασίλης Σπανούλης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια όμως συνεχίζει να πονάει στη γάμπα και δεν προλαβαίνει το Προολυμπιακό τουρνουά.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη με τη φανέλα της Εθνικής για πρώτη φορά έπειτα από το EuroBasket 2015 δεν θα πραγματοποιηθεί, από τη στιγμή που εξακολουθεί να πονάει στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Ο Σπανούλης αποδέχτηκε την πρόκληση, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο με στόχο να ηγηθεί της Εθνικής ομάδας στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω Προολυμπιακού τουρνουά ωστόσο το πρόβλημα στη γάμπα δεν του επιτρέπει εν τέλει να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα.

Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Τρίτης στις 17:00 και η αποστολή θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Παρασκευή ωστόσο ο Σπανούλης δεν είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Προοολυμπιακό τουρνουά.

Η απουσία του ήλθε να προστεθεί σε αυτές των Παπαπέτρου (γόνατο), Πρίντεζη (ποδοκνημική) που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στην προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζουν 13 παίκτες από τους οποίους θα προκύψει η 12άδα

Νίκος Ρογκαβόπουλος
Λίνος Χρυσικόπουλος
Μιχάλης Λούντζης
Δημήτρης Κατσίβελης
Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Βασίλης Καββαδάς
Κώστας Σλούκας
Χάρης Γιαννόπουλος
Κώστας Αντετοκούνμπο
Λεωνίδας Κασελάκης
Ντίνος Μήτογλου
Γιώργος Παπαγιάννης
Νικ Καλάθης