Μποχωρίδης: «Έχω... κατάσκοπο στη Βοσνία»

2852821 1

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα ενόψει των Προκριματικών του Eurobasket 2021 και στάθηκε στο δεύτερο ματς στη Βοσνία κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς αναφορά στον... συμπαίκτη του στον Άρη, Μίλαν Μιλόσεβιτς. 

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ, κάθε φορά που θα κληθούμε.  Έτσι και τώρα, προσωπικά μιλώντας θα ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνουμε το πρώτο βήμα» ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς γκαρντ. 

Το πρώτο βήμα γίνεται απέναντι στη Βουλγαρία στην Πάτρα την Παρασκευή (21/2) και στη συνέχεια εκτός έδρας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Έχω έναν… κατάσκοπο στη Βοσνία, έχω έναν συμπαίκτη που παίζει εκεί», λέει γελώντας για να προσθέσει: «Πιο πολύ κοιτάμε τη δική μας ομάδα, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε στα προηγούμενα παράθυρα και μέσα από αυτό να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Όσο για το γεγονός ότι ματς με τη Βουλγαρία θα διεξαχθεί στην περιφέρεια και δη στην Πάτρα; «Είναι όμορφο και καλό για το μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα να αγωνίζεται σε μέρη όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο… Είναι ωραίο να βλέπεις το γήπεδο να γεμίσει, να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να δείχνουμε πως το μπάσκετ είναι για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες».