Αντετοκούνμπο: «Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον»!

2195966 1

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξήγησε πως η Εθνική ομάδα έχει «χτιστεί» με στόχο μόνο το επόμενο παιχνίδι, τονίζοντας πως οι διεθνείς πιστεύουν ο ένας στον άλλον.  

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, από τη στιγμή όμως που επιβάλαμε τον ρυθμό μας έγινε πιο εύκολο... Το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο ματς με τη Βραζιλία» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο διεθνής φόργουορντ. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Βραζιλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε να κάνουμε με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αν κάτσεις και σκεφτείς, πραγματικά όλες οι ομάδες έχουν βάθος πάγκου, από κει και πέρα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πολλές φορές λέμε ότι μας ταιριάζει μια ομάδα και τελικά αποδεικνύεται το αντίθετο... Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει σίγουρα να κρατάς μικρό καλάθι και να είσαι σοβαρός στο παιχνίδι. 

Η ομάδα έτσι όπως έχει χτιστεί σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήμουν αγχωμένος στην πρεμιέρα, θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά και τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα... Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, το δείχνουμε στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια και αυτό μετράει... Η άμυνα είναι κλειδί για εμάς αλλά κάθε βράδυ είναι διαφορετικό».