Μίσσας: «Φυσιολογικό να ακούς διάφορα, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι»

μισσασ

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε μετά τη νίκη κόντρα στην Πολωνία, τονίζοντας πως είναι δικαιολογημένη η κριτική που δέχεται η Εθνική μέχρι τώρα, ενώ πρόσθεσε πως είναι σημαντικό πως τη διαχειρίζεσαι.

Η Ελλάδα προκρίθηκε στους «16» του Eurobasket και ο Κώστας Μίσσας τόνισε πως ο εγωισμός της ομάδας θα έπρεπε να είχε βγει από τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ανέφερε πως ήταν δικαιολογημένη η κριτική που δέχθηκε η Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Όσον αφορά σε αυτά που έχω ακούσει, είναι φυσιολογικό όταν δεν φέρνεις αποτελέσματα. Το θέμα είναι να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι. Έπειτα από τρεις ήττες, είχε πει πως οι παίκτες μας είναι παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Θα έπρεπε ο εγωισμός να έχει λειτουργήσει και πιο πριν. Η εικόνα ήταν πολύ άσχημη και η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν από πριν στη λογική που πρέπει. Έχουμε κάνει τόσες κουβέντες. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

Ήταν κάποια κομμάτια που μπορεί να σχεδιάζονται, αλλά να μην υποστηρίζονται. Ο Παπαγιάννης μας βοήθησε πάρα πολύ στο τέλος. Αν σουτάρουμε καλά και στην άμυνα είμαστε συγκεντρωμένοι, τα πράγματα αλλάζουν. Και ο Παπανικολάου ήταν πάρα πολύ καλός και η αυτοθυσία του Θανάση έδειξε τι σημαίνει ομάδα. Αλληλεγγύη, θυσία και πίστη είναι οι βασικές αρχές μιας ομάδας», ήταν τα λόγια του στην ΕΡΤ.