«Θα αρχίσουμε να παρουσιάζουμε πράγματα»

Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη η αποστολή της ΕΘνικής ομάδας ενόψει του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θράκης το ερχόμενο τριήμερο.

Μετά και το «κόψιμο» του Ζήση Σαρικόπουλου, ο Φώτης Κατσικάρης συμπεριέλαβε 14 παίκτες στην αποστολή της ομάδας ενώ μετά το τέλος του τουρνουά αναμένεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι», δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης και πρόσθεσε:

«Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας».