«Κόλπο γκρόσο» με Χέινς (vid)

haynes

Απ' ότι φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το 'πε και το... κάνει! Ο Παναθηναικός έχει κάνει «μπάσιμο» στην Σάσαρι προκειμένου να αποκτήσει τον Μαρκίς Χέινς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται και από πετυχημένη παρουσία στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

O 29χρονος γκαρντ μετράει τη φετινή σεζόν 13,6 πόντους κατά μ.ο. με 50% στα δίποντα, 44% στα τρίποντα, 81% στις βολές, ενώ έχει επίσης 4,4 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ. Το μεγάλο «αγκάθι» έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει του β' γύρου στο ΤΟΡ-16 και των ελληνικών πλέι οφ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση για την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να οργανώσει με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο. Μετά το ματς με την Νταρουσάφακα αναμένονται οι εξελίξεις, αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθεί η λύση και ο παίκτης θα ντυθεί τελικά στα πράσινα!