Πρίφτης: "Έγινε μεγάλη προσπάθεια, μπράβο σε όλους"

dpriftis

 

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε τα συγχαρητήρια του, στους παίκτες του, για τη σπουδαία εντός έδρας επικράτησή απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Άρη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, με αυτοθυσία, ενέργεια… Έγινε πολύ μεγάλη μάχη. Μπράβο σε όλους. Αυτό το μπράβο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο εάν πάρει κανείς και δει το φύλλο της στατιστικής, που μπορεί να μη λέει πάντα την αλήθεια, αλλά αποτυπώνει κάποια πράγματα. Στοιχειωδώς καλύτεροι να ήμασταν από το 2/21 τρίποντα και τις χαμένες βολές… Λίγο καλύτεροι μόνο… Συγχαρητήρια και στον κόσμο, είναι σημαντικός για εμάς, μας βοηθάει πολύ. Πρέπει να το κλείσουμε το σημερινό (27/01) όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έγινε μεγάλη προσπάθεια κι έρχεται παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για αυτό το ματς».

Ο Βασίλης Σίμτσακ, μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών, ανέφερε:

«Προερχόμασταν από δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Μπήκαμε νωθρά στον αγώνα. Δεν είχαμε εμπιστοσύνη στο μακρινό σουτ και μας ακολούθησε αυτό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας κράτησε η άμυνα και κάποιες καλές συνεργασίες στην επίθεση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη διαφορά, εάν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι. Συνεχίζουμε. Έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση, ειδικά στην αρχή όταν μπήκαμε μουδιασμένα, εκεί που σκέφτεται ο παίκτης τι θα γίνει εάν χάσει ένα λέι απ, ένα σουτ. Προς τιμήν τους ήταν εκεί, μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ. Να ξέρουν ότι στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε πιο πολύ. Όταν μπαίνουμε και τους βλέπουμε εκεί παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε».

Τέλος, ρωτήθηκε για το εάν έχει εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη παρότι είχαν μόλις 2/21 τρίποντα και πολλές χαμένες βολές, κι απάντησε:

«Θα προσθέσω και τα ριμπάουντ, γιατί χάσαμε πολλά αμυντικά. Αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό την ομάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη, ήταν λίγο πειραγμένο το μυαλό μας, αλλά όσο υπάρχει εμπιστοσύνη και οι προπονητές μάς πιστεύουν θα συνεχίσουμε. Καταφέραμε να βγούμε νικητές από μια μάχη με μια πολύ καλή ομάδα. Χτυπήσαμε την Άλμπα στο δικό της παιχνίδι».