Κάνει μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος!

γιαννακο

Μετά την αποκαρδιωτική εικόνα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν μεταγραφές οι οποίες θα... ξεσηκώσουν τους οπαδούς της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να λάβει άμεσα δράση προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και να μην χαθεί άδοξα (και) η φετινή χρονιά. Ολες οι κινήσεις θα φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, όπερ και σημαίνει ότι αναμένεται να βάλει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα ξανά στην κορυφή. 

Επιπλέον στην «πράσινη» ΚΑΕ ανέφεραν ότι «αναγνωρίζοντας οτι το αρχικό φετινό πλάνο δεν έχει παρουσιασει τα προσδοκούμενα αποτελέσματα και οι εμφανισεις της ομαδας το τελευταιο διμηνο με αποκορυφωμα την ηττα της Δευτερας και με τον τροπο που ηρθε αυτη δεν ηταν οι αναμενομενες, η διοικηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προβληματίζεται αλλα ενεργει με αποφασιστικοτητα και μαλιστα αμεσα.

Θα γινουν ολες οι απαραιτητες κινησεις που αρμοζουν στο μεγεθος του Παναθηναικου ωστε στη δευτερη φαση του top16 να παρουσιαστει στο γηπεδο η ομαδα, οπως χρειαζεται, ωστε να διεκδικησει ολους τους στοχους, οι οποιοι δεν εχουν κριθει και παραμενουν το πρωταθλημα και το κυπελλο Ελλαδας καθως και η διεκδικηση της Ευρωλιγκας μεσω του φαιναλ φορ του Βερολινου».