Με Αγγελόπουλους η τελευταία προπόνηση

aggelo

Με την παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, εν όψει Παναθηναϊκού.

Στο ΣΕΦ προπονήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/01) οι "ερυθρόλευκοι" πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στην έδρα τους τη Δευτέρα (25/01, 19.00) για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όπως το συνηθίζουν πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα της ομάδας τους, έτσι και τώρα, οι Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την ομάδα, στηρίζοντας τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του πριν από το ντέρμπι τους με τους «πρασίνους».

 

Κάλεσμα στον κόσμο της έκανε επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να στηρίξει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/01) στο ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, Πρωταθλήτρια ΕΛΛΑΔΑΣ και Δευτεραθλήτρια Ευρώπης 2014-2015, καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα 25.1 στις 19.00.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα, να  προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο και να έχουν μαζί τους έγγραφα ταυτοπροσωπίας ( ταυτότητα, διαβατήριο) καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις. Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.

Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς, σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

Η υποστήριξη στην ομάδα είναι απαραίτητη ενώ θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες των φιλάθλων που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές  και προβλήματα. Όπως είναι πλέον γνωστό, ο νέος αθλητικός νόμος είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο για την ομάδα όσο και για τους παραβάτες και θα πρέπει κάθε φίλαθλος να είναι προσεκτικός και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη, μόνο με την φωνή και το χειροκρότημα του.

Προστατέψτε τον Ολυμπιακό μας και βοηθήστε τους να φτάσουν σε μια ακόμα σπουδαία νίκη".