Παπαπέτρου: "Να βοηθήσετε με τη φωνή σας και μόνο"

papapetrouu

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μέσω του δικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το δικό του μύνημα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το κρίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας,

Ελπίζω να είστε καλά. Δυστυχώς για την ομάδα μας, το τελευταίο δεκαήμερο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Ήττα από τη Μπάμπεργκ και από τη Ζαλγκίρις Κάουνας ενώ δώσαμε και ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό. Πλέον, όμως, έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ματς αυτό είναι τελείως διαφορετικό από κάθε άλλο. Ό,τι και εάν έχει προηγηθεί ή ό,τι και εάν ακολουθεί, δεν έχει σημασία. Και για τις δύο ομάδες το ματς αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς κάναμε ένα κακό παιχνίδι στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε άλλο. Όπως φυσικά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε και το ματς στη Μαδρίτη που ακολουθεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγωνιστικά, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να πω άλλα, πρέπει να αντιδράσουμε στο παρκέ. Και κάτι τελευταίο, πριν ολοκληρώσουμε την επικοινωνία μας για αυτή την εβδομάδα, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους πρόκειται να έρθουν στο ΣΕΦ, να βοηθήσουν με τη φωνή τους και μόνο. Θέλω η συμπεριφορά όλων να είναι άψογη. Μόνο αυτό πρόκειται να μας βοηθήσει να φτάσουμε στον στόχο μας.

Να είστε καλά,

Ιωάννης."