"Δίκαιη η νίκη της Ζαλγκίρις, ήταν πιο πεινασμένη από μας"

sfairoo

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρησε απόλυτα δίκαι τη νίκη της Ζαλγκίρις, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του δεν έπαιξαν σε κανένα σημείο του αγώνα βάσει των δικών τους στάνταρ.

Αρχικά, ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις για την 100% δίκαιη νίκη της. Επαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς σε κάθε τομέα και σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Ηταν πιο πεινασμένοι και γι’ αυτό κέρδισαν εύκολα. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες μας, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Καλή συνέχεια στη Ζαλγκίρις».

Για την αστοχία του Ολυμπιακού:

«Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ ή ακόμη και λέι απο στον αιφνιδιασμό. Πάντως, η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ φίζικαλ άμυνα. Ηταν σίγουρα μία πολύ άσχημη βραδιά».

 Σχετικές δηλώσεις έκανε μετά το ματς και ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ με δηλώσεις του, τονίζοντας πως οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους έπαιξαν με καρδιά στο παρκέ.

«Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν με πολλή ενέργεια και με καρδιά, έδειξαν πως ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι και δεν νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα κατά τη γνώμη μου», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.