"Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, το έχουμε ανάγκη"

priftisaris

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο την Άλμπα στο Βερολίνο (19/01, 20.00, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του "Last 32" του Eurocup και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε για αυτή την κρίσημη αναμέτρηση.

 "Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Προερχόμαστε από διαδοχικές ήττες και πολύ κακές εμφανίσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουμε άμεσα. Το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μας. Παίζουμε απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που διαθέτει ένα βαθύ ρόστερ και μεγάλα κορμιά. Από μέρους μας θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση, θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς στο κομμάτι που αφορά στα λάθη, τα ριμπάουντ και πολύ σημαντικό ρόλο παίξει το μακρινό σουτ".

Από την πλευρά του ο Jamelle Hagins, τόνισε:

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να βγούμε ως ομάδα και να παίζουμε σκληρά, δυνατά... Θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι παραμένουμε η ίδια ομάδα. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην σειρά που δεν πήγαν όπως θα θέλαμε να πάνε, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Η Άλμπα είναι σκληρή και έμπειρη ομάδα με πολλούς καλούς ψηλούς, οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα χειριστούμε τους παίκτες στην ρακέτα".