Αποφασίζει η Μπαρτσελόνα για Παπανικολάου

papa barca

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Παπανικολάου! Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά τον τελευταίο λόγο εξακολουθεί να διατηρεί η Μπαρτσελόνα η οποία και θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Όπως είναι γνωστό, ο «Παπ» αρνήθηκε αρχικά την πρόταση του Άρη, ενώ μία μέρα αεργότερα είπε «όχι» και στην δελεαστική πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία έκανε λόγο για 2,5 εκατομμύρια Ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ υπήρχε και η εναλλακτική των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για πέντε χρόνια!! 

Ο λόγος είχε να κάνει με τον Ολυμπιακό, αφού ο 26χρονος παίκτης επιθυμούσε την επιστροφή στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013) και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2012). Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους» χρειάζεται και η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα, αφού εξακολουθεί να διατηρεί τον τελευταίο λόγο όσον αφορά το μέλλον του παίκτη. Σε περίπτωση που «ματσάρει» την προσφορά του Ολυμπιακού (350.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 3,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2019), αυτομάτως θα τον κάνει δικό της «φράζοντας» τον δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει την απόφασή της την Δευτέρα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν μπει σε μεγάλο προβληματισμό. Από τη μία υπάρχουν οι Αμπρίνες, Περπέρογλου στη θέση «τρία», ενώ από την άλλη θεωρούν μεγάλη ευκαιρία την επιστροφή του Παπανικολάου στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Μάλιστα κυκλοφόρησε και σενάριο ανταλλαγής του Περπέρογλου με τον Παπανικολάου... Κάτι που θα φανεί άμεσα!