Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Παπανικολάου!

papani olyΎστερα από δυόμιση χρόνια απουσίας, ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. 

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του 26χρονου φόργουορντ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ωστόσο φαίνεται ότι έχει πάρει την τελική του απόφαση. Και αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα στην οποία αγαπήθηκε και έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής του.

Αν και είχε εκφράσει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, το δυναμικό μπάσιμο ήρθε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν που προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και μετά το ματς με την Μπάμπεργκ κατέθεσε την δική του πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε. 

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του «Παπ» στο λιμάνι είναι η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» διατηρούν το δικαίωμα του... τελευταίου λόγου και σε περίπτωση που ισοφαρίσουν την πρόταση του Ολυμπιακού τότε θα τον κάνουν αυτομάτως δικό τους. Κάτι που στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να έχει προβάδισμα, αφού διαθέτει ήδη παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του, όπως οι Αμπρίνες και Περπέρογλου.