Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα η Καβάλα

kavala1

Mε... νέο look θα παρουσιαστεί η Καβάλα στο ντέρμπι με το Λαύριο το απόγευμα του Σαββάτου. Η ΚΑΕ παρουσίασε τα νέα αποκτήματα της ομάδας, με τους τρεις να κάνουν ντεμπούτο στην μεγάλη αναμέτρηση των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά:

«Τα τέσσερα μετεγγραφικά της αποκτήματα παρουσίασε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι στο Λαύριο η ΚΑΒΑΛΑ BC.

Συγκεκριμένα στην ετήσια καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στο ξενοδοχείο «Air Hotel Galaxy», η Καβαλιώτικη ΚΑΕ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της, Travis McKie, Lasannah Kromah, Leon Williams, Laser Tyler.

H διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας εξάλλου, τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, τον γυμναστή, Θωμά Γαζέτη.

Από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΒΑΛΑ BC, o Aντιπρόεδρος της Ομάδας, Βαγγέλης Παππάς (που μάλιστα ήταν τυχερός γιατί του έπεσε και το φλουρί), τόνισε προς του φιλάθλους της Ομάδας, πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση θα προσπαθήσουν να σώσουν την ομάδα έως ότου υπάρχει και η παραμικρή μαθηματική πιθανότητα,λέγοντας πως οι άνθρωποι της διοίκησης «μάτωσαν» και θα συνεχίσουν να το κάνουν».