«Πρέπει να αντιδράσουμε»

felde REDSTAR

Με τον... εαυτό του τα είχε ο Τζέιμς Φελντέιν μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, αλλά όπως τόνισε μιλώντας στο BasketNews, όλη η ομάδα ήταν κακή με αποτέλεσμα να έρθει το άσχημο αποτέλεσμα.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ

Ο Δομηνικανός γκαρντ έκανε την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χτύπησε σε παγόβουνο και βυθίστηκε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεπεράσει την ήττα και να αντιδράσει.

«Ηταν μια πολύ κακή εμφάνιση. Χάσαμε ένα σημαντικό ματς και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας. Ημουν σε κακή μέρα. Κι ο Καλάθης το ίδιο. Χάσαμε σουτ, χάσαμε λέι απ. Δεν ήταν όμως, αιτία η αποδοσή ενός ή δυο παικτών. Ολη η ομάδα ήταν κακή. Από την αρχή φάνηκε αυτό. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να αντιδράσουμε. Αυτή η ήττα να γίνει η αιτία να πάρουμε μπροστά και να ξαναδείξουμε αυτό το πρόσωπο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνουν τα σουτ στα ματς του πρωταθλήματος, αλλά στην Ευρωλίγκα όχι. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό».

Πάντως, δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα υποστηρίζει ότι δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. «Δεν τελείωσε τίποτα. Ακόμα είναι αρχή. Είναι μόλις η 3η αγωνιστική. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι και να αντιδράσουμε».