«Οι παίκτες το πίστεψαν πολύ»

σουλισ μαρκ1

Μόνο χαμόγελα υπήρχαν στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λιμόζ στο κλειστό της Πυλαίας για την 2η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη συγκέντρωση που είχαν. Πίστεψαν πάρα πολύ ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και νικήσαμε πιο εύκολα από ο, τι πιστεύαμε, βλέποντας το ρόστερ της Λιμόζ. Οι 23 ασίστ με αυτό τον αντίπαλο και τα ριμπάουντ, δείχνουν ότι είχαμε συγκέντρωση. Βγάλαμε καλές φάσεις στην επίθεση και όταν βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ, ανοίξαμε τη διαφορά και με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες πίστεψαν ακόμα περισσότερο στη νίκη. Υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να διορθώσουμε, κυρίως στο τεχνικό κομμάτι», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός πως το σκορ πήγε ψηλά, ανέφερε: «Ποτέ δεν είναι επιλογή αυτό. Τα παιχνίδια έρχονται και είναι ανάλογα με το ρυθμό. Υπάρχουν ορισμένες ιδιομορφίες στην ομάδα. Όταν είδαμε το στυλ που ήθελαν να εφαρμόζουμε, προσπαθήσαμε να βρούμε ελεύθερα σουτ και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά».

Για το γεγονός πως η Λιμόζ έχει δύο ήττες και αν αυτό την βγάζει εκτός πλάνου για πρόκριση: «Στην πρώτη φάση κι εμείς θεωρηθήκαμε εκτός πρόκρισης. Αν δεν αποδειχθεί και μαθηματικά, δε μπορείς να το πεις. Αυτές οι ομάδες έχουν φτιάξει ρόστερ για την Ευρωλίγκα. Εχουν καλούς παίκτες που στην καλή τους μέρα μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το αν μια ενδεχόμενη πρόκριση θα μπορούσε να λειτουργήσει ως… απάντηση στον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Δεν έχει καμία σχέση καμία νίκη, με το στόχο του Κυπέλλου. Εκείνο ήταν ένας στόχος που χάθηκε. Τώρα υπάρχουν άλλοι στόχοι».