Τα εισιτήρια για τον Ερυθρό Αστέρα

κοσμοσ παο

Στην κυκλοφορία βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να σημειώσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σήμερα (11/1), τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Κηφισιά, δηλαδή από τις 14.00, στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διατίθενται εισιτήρια και για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (14/1, 21.15). Επίσης, σήμερα (11/1) από τις 18.00 θα ξεκινήσει και η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με τη σερβική ομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου της εν λόγω  αναμέτρησης μόνο, είναι ο φίλαθλος να έχει προμηθευτεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν εισιτήριο για αγώνα του Παναθηναϊκού από τη Viva.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων των υπολοίπων εντός έδρας παιχνιδιών του «τριφυλλιού» στο Top16 της Ευρωλίγκας καθώς και της αναμέτρησης του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη (17/1, 16.30) από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00 με 18.00

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, την ημέρα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (14/1), από τις 16.15 θα λειτουργήσουν οκτώ εκδοτήρια στο Parking 5 του ΟΑΚΑ και τέσσερα εκδοτήρια στο σταθμό Ειρήνη!

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να δείτε που θα βρίσκεται η θέση σας μέσω του χάρτη του κλειστού του ΟΑΚΑ: