«Νίκησαν γιατί είχαν μεγαλύτερο ρόστερ»

zdovc PAO

Ο Γιούρο Ζντοβτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του στο ματς, ενώ στάθηκε και στην περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας.

«Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε τον Παναθηναϊκό κάτω από τους 70 πόντους. Στην άμυνα δεν κάναμε σπουδαία δουλειά, αλλά σωστή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος. Στο δεύτερο ξεφύγαμε για λίγο από τον ρυθμό μας. Κέρδισαν γιατί έχουν μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς και σωματικά ήταν πιο δυνατοί. Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ όλους τους παίκτες γιατί δεν θεωρώ πως είναι όλοι σε αυτό το επίπεδο.  Εύχομαι στον Παναθηναϊκό τα καλύτερα, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και ελπίζω να είναι μια καλή αρχή για εμάς» δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος προπονητής και στάθηκε στην κούραση του Ντι Τζέι Κούπερ. 

«Ο Κατσίβελης που τον εμπιστεύτηκα στη θέση αυτή είχε από νωρίς πρόβλημα με τα φάουλ. Δεν έχουμε άλλους δημιουργούς και αυτό δεν είναι μυστικό. Έχουμε προβλήματα δίχως αμφιβολία. Προετοιμαστήκαμε για το zone press, αλλά είχαμε προβλήματα Σίγουρα κουράστηκε και έκανε λάθη, όμως πραγματικά πιστεύω πως με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά υπήρχαν και μεγάλες διαφορές».

Για το θέμα ενίσχυσης: «Έχουμε κενό για δύο ξένους. Παίξαμε με τέσσερις ξένους, δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά σίγουρα θα αντιδράσουμε στο τέλος».

Από τη μεριά του ο Ντι Τζέι Κούπερ, υπογράμμισε: «Παίξαμε πολύ καλά για 35 λεπτά, όμως κάποιες σημαντικές στιγμές στα τελευταία λεπτά έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη του. Όταν βάζει τέτοια σουτ δύσκολα κερδίζεις».