Με…Λέιζερ στόχευσε τον Αρκαδικό

stiv kavala2
Ήταν σαν τελικός για την Καβάλα ο αγώνας με τον Αρκαδικό και η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (85-74), διατηρεί το δικαίωμα να ελπίζει για την παραμονή της. 

Ήξεραν οι γηπεδούχοι ότι με ήττα δεν θα υπήρχε αύριο και από την αρχή έδειξαν αποφασισμένοι ότι δεν θα άφηναν την ευκαιρία να τους ξεφύγει. Ήθελαν περισσότερο τη νίκη και με την πάροδο του χρόνου έκτισαν μία διαφορά που τους όπλιζε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Καβάλα με κορυφαίο τον Τάιλερ Λέιζερ ((14 π., 8 ριμπ., 5 ασίστ) είχε διάρκεια στην απόδοσή της,  με καλά ποσοστά και στις τρεις κατηγορίες και κατάφερε από το τρίτο δεκάλεπτο όταν εκτόξευσε τη διαφορά στους 24 πόντους (61-37), να εξασφαλίσει τη νίκη.

Από εκεί και πέρα τον Στιβ Γιατζόγλου και τον Γιάννη Καστρίτη τους  απασχολούσε και η διαφορά, αφού μπορεί να παίξει ρόλο στην περίπτωση της ισοβαθμίας, αφού και  οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρανομαστή, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής.Ο Αρκαδικός κατάφερε να «ψαλιδίσει» τη διαφορά με τον Βασίλη Καββαδά μόνιμη απειλή για το καλάθι της Καβάλας καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την άνοδο του Βαν Οστρουμ.

Τα δεκάλεπτα:24-16, 45-31, 63-43, 85-74.

Για τα στατιστικά του αγώνα, εδώ