«Σκληρό που τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης»

djole 1

Στην απουσία του αρχηγού του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος του αγώνα, όπως και στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στη Φενερμπαχτσέ για τη νίκη της. Εμείς κάναμε ένα καλό ματς για τρία δεκάλεπτα. Δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Απλά κοιτούσαμε, δεν είχαμε καμία αντίδραση. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήθελα να παίξουμε όπως στα τρία επόμενα δεκάλεπτα, δηλαδή να παλέψουμε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Διαμαντίδη ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ο παίκτης που μας επανέφερε στο παιχνίδι και ήταν σκληρό για εμάς που τραυματίστηκε. Παίξαμε σαν ομάδα για τη νίκη. Πρέπει, όμως, να έχουμε έξυπνες αντιδράσεις ειδικά μετά από επιθετικά ριμπάουντ».

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, υπογράμμισε: «Στην αρχή μπήκαμε στο ματς χωρίς ενέργεια και η Φενέρ ξεκίνησε πολύ δυνατά. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, μειώσαμε και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερους πόντους στο τέλος. Φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την πήραμε».

Όσο για τα όσα υποστήριξε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς; «Έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε άλλη επιλογή. Είμαστε καλά, θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Το φτάσαμε εκεί που έπρεπε, αλλά κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια φάουλ που ίσως δεν ήταν μας στοίχισαν την ήττα. 4-5 φορές κάναμε λάθος στην επίθεση, είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ξέρουμε να αντιδρούμε πιο γρήγορα. Είναι μακρύς ο δρόμος και πολλά τα παιχνίδια, οπότε συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο άσος του Παναθηναϊκού.

Για τον Διαμαντίδη, είπε: «Ο Δημήτρης μας βοήθησε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καλύπτουμε ο ένας τον άλλο. Εκεί που φτάσαμε και ισοφαρίσαμε είχαμε ευκαιρία να προσπεράσουμε αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω».