Ο Κάνααν απάντησε στην κριτική Αταμάν: «Όλοι είχαμε τέτοια ματς, πήγαινε παρακάτω»

canaan eurokinissi 1

Ο Αϊζάια Κάνααν «απάντησε» στην κριτική που άσκησε ο Εργκίν Αταμάν, για τον ορισμό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη τη Δευτέρα στις 17:15, ζητώντας του να προχωρήσει παρακάτω.

Ο Εργκίν Αταμάν άσκησε κριτική, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άρη, στο ΟΑΚΑ (73-70) για την ώρα του ορισμού της αναμέτρησης.

«Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα.

Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα», είπε ο Τούρκος προπονητής σε έντονο ύφος.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ανέβασε στα social media του, η ιστοσελίδα Basketnews. Εκεί μπαίνει στην εξίσωση ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού προφανώς θα είδε το βίντεο και αποφάσισε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Αταμάν. «Όλοι είχαμε αυτά τα ματς. Πήγαινε παρακάτω», ήταν το σχόλιο του γκαρντ των Πειραιωτών.

Η απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν.Η απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν