Καστρίτης: «Διπλά πιο συγκλονιστικός ο κόσμος από την ομάδα, πιστέψαμε στη νίκη»

5797992 1

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στον κόσμο του Άρη και στην πίστη της ομάδας που έφερε και το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άρης επικράτησε με 74-64 επί της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο για την 15η αγωνιστική της Basket League. Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε την παρουσία του κόσμου, ενώ στάθηκε και στη σημασία του αποτελέσματος.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Για ακόμα μία εβδομάδα προπονηθήκαμε με πολλές απουσίες. Παιδιά σήμερα έπαιξαν ασθενείς, όπως ο Τολιόπουλος. Είναι δύσκολη η κατάσταση με τους τραυματίες. Πήραμε μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία. Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλες νίκες στα τελευταία ματς και είναι ομάδα με ρόλους και καλά προπονημένη.

Οι παίκτες μας ήταν συγκλονιστικοί σήμερα, έκαναν εξαιρετική δουλειά, κυρίως στην άμυνα. Ήξεραν ότι έπρεπε να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, το πιστέψαμε και κάπως έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο, αλλά και για τον Βασίλη Καββαδά: «Δύο φορές πιο συγκλονιστικός ο κόσμος απ’ ότι η ομάδα μας. Ξέραμε πως θα κάνουμε έτσι το ξέσπασμά μας. Παίξαμε με καρδιά και ψυχή και πήραμε απίστευτη ώθηση από τον κόσμο. Το γήπεδό μας ήταν καταπληκτικό και σήμερα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και είναι κάτι που το βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.


Κάθε εβδομάδα αξιολογούμε την κατάσταση του (σ.σ Καββαδάς) για να δούμε που βρίσκεται. Θέλει υπομονή. Τα παιδιά είναι σαν θηρία στο κλουβί και θέλουν να παίξουν και να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Θα επιστρέψουν και λίγο νωρίτερα γιατί το θέλουν πολύ».