Σπανούλης: «Τα παιδιά έχουν τρομερή συγκέντρωση, ζήλο και δίψα»

spanoulis4

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της Κλουζ και την πρώτη θέση στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Το Περιστέρι bwin ολοκλήρωσε με 2/2 τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το 93-87 επί της Κλουζ.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτά που θέλαμε να κάνουμε γι’ αυτή την περίοδο, όχι γι’ αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε. Έχουν τρομερή συγκέντρωση, τρομερό ζήλο και δίψα».

Για τη διάθεση των παικτών του: «Όπως τους βλέπετε να παίζουν έτσι προπονούνται και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Για μια τόσο νέα ομάδα, με τόσα καινούργια πρόσωπα, είναι πολύ σημαντικό να παίρνει ο προπονητής καταρχήν τη διάθεση και το ζήλο που θέλει από τους παίκτες και μετά τη συγκέντρωση τους τόσο γρήγορα μέσα στη χρονιά. Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να διορθώσουμε, είμαστε στο σωστό δρόμο, χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά».