«Η αποζημίωση του Καλάθη από τη Μπαρτσελόνα, το μεγάλο αγκάθι για την αποδέσμευσή του»

calathes

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποδέσμευση του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα θα πρέπει να λάβει μεγάλη αποζημίωση.

Την ώρα που ο 33χρονος πλέι μέικερ αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους (και) του Παναθηναϊκού ενόψει του νέου σχεδιασμού της ομάδας, μόνο... εύκολη και γρήγορη δενθα είναι η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα!

Όπως ανέφερε η ισπανική «Sport» που ασχολείται με τα θέματα των «μπλαουγκράνα», η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να... βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αποζημιώσει τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς για έναν ακόμη χρόνο.

Μάλιστα βάζει στο τραπέζι και το... χειρότερο σενάριο αναφορικά με την υπόθεση της παραμονή τους ή όχι, εξηγώντας ότι υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στην ομάδα σε περίπτωση που δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» της αποδέσμευσής του. Για την ακρίβεια να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να μην... παίζει καθώς έχει αποκτηθεί ήδη ο Τόμας Σατοράνσκι ενώ υπάρχουν για την ίδια θέση και οι Λαπροβίτολα, Γιοκουμπάιτις.