Μπαρτζώκας: «Ήμασταν θλιβεροί, περπατάγαμε σε όλο το ματς»!

283365873 2099703463524980 54578273781957

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι, εξηγώντας πως οι Πειραιώτες ήταν θλιβεροί στην πρεμιέρα των playoffs!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου με σκορ 79-67 στο ΣΕΦ κι έκανε το 1-0 στα προημιτελικά των playoffs της Basket League ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε εμφάνιση των Πειραιωτών στο Φάληρο τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» περπατούσαν σε όλο το ματς!

«Αντικειμενικά, ήμασταν θλιβεροί! Η εμφάνισή μας ήταν θλιβερή. Καταλαβαίνω απόλυτα το άδεισμα έπειτα από το Final 4 και ό,τι προσπάθεια έγινε εκεί. Υπάρχει πάντα ένα άδεισμα, θέλεις μια εβδομάδα να επιστρέψεις σε νορμάλ ρυθμούς. Το σέβομαι απόλυτα. Γενικά, η προσπάθειά μας σήμερα ήταν απογοητευτική» εξήγησε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον έντονο διάλογο που είχαν στον πάγκο, είπε: «Αυτό είναι gossip! Εδώ πρέπει να μιλάμε μόνο για το μπάσκετ! Το τι σχέση έχω εγώ με τους παίκτες, το τι τους λέω στα αποδυτήρια ή στον πάγκο. Με όλο τον σεβασμό... Δεν απαντάω σε αυτό. Αν έγινε αντιληπτό, μπορείτε να το σχολιάσετε εσείς. Πολύ ευχαρίστως».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το ότι σήμερα περπατάγαμε, γιατί σήμερα περπατάγαμε σε όλο το ματς, έχει σχέση σίγουρα με την έλλειψη κινήτρου και διάθεσης, είναι πιο πολύ πνευματικό το θέμα, σωματικά είμαστε μια χαρά».