Παναθηναϊκός για διαιτησία: «Δεν θα παίζει κανείς με τον ιδρώτα μας»

papapetrou fall

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να εκφράσει τα παράπονά της για τη διαιτησία του ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 8η αγωνιστική της Basket League, ωστόσο η «πράσινη» ΚΑΕ εξέφρασε τα παράπονά της για την διαιτησία των Κορομηλά, Φούφη και Πουρσανίδη.

Με επίσημη ανακοίνωση υπογράμμισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών και των προπονητών μας» ενώ ζήτησε και... συγγνώμη για τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθήνα εξαιτίας του πανηγυρικού φόντου που είχε στηθεί κατά την επιστροφή της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας.»