«Μπαμ» με Ουέστμπρουκ οι Λέικερς!

westbr

Το πρώτο μεγάλο trade της σεζόν είναι γεγονός με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να γίνεται μέλος των Λέικερς.

Υπήρξε η φήμη, γράφτηκε σαν ενδεχόμενο και πλέον είναι γεγονός. Οι Λέικερς τον ήθελαν και έκαναν δικό τους τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Η ομάδα του Λος Άντζελες έψαξε έναν γκαρντ που να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ και κατέληξε στην επιλογή του Ουέστμπρουκ.

Για να τον κάνει όμως δικό της, έδωσε τον Κάιλ Κούζμα, τον Κάλντγουελ - Πόουπ και τον Μοντρέζλ Χάρελ, μαζί με την επιλογή Νο.22 στο ντραφτ. Οι Λέικερς ήθελαν μια ανανέωση μετά την φετινή κακή σεζόν, ήθελαν το δικό τους Big3 και κατέληξαν σε έναν παίκτη που θέλει την μπάλα, αναζητά τις ευθύνες και μαζί έχει εμπειρία.

Το πως θα συνεργαστεί με άλλους δύο σταρ στο παρκέ, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα, που πρέπει το τιμ των Λέικερς να βρει την λύση. Ο Ουέστμπρουκ μετά από μια σεζόν στην Ουάσινγκτον και τους Ουίζαρντς θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας.

«Ευχαριστώ Ουάσινγκτον! Μας καλοδεχτήκατε και εμένα και την οικογένεια μου από την πρώτη ημέρα. Όλοι από την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Είμαι ευγνώμων που μου δώσατε την ευκαιρία και με στηρίξατε σε κάθε βήμα. Είμαι ευλογημένος που ήμουν μέρος ενός τέτοιου Οργανισμού. Δεν μου πήρε πολύ να νιώσω σαν στο σπίτι μου και πάντα θα είμαι ευγνώμων και θα εκτιμώ την εμπειρία μου στον Οργανισμό. Ευχαριστώ!».