«Η Εφές και η ΤΣΣΚΑ θέλουν τον Τεόντοσιτς»!

milos teodosic virtus

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Βίρτους Μπολόνια ωστόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλουν τον Σέρβο γκαρντ!

Ο general manager της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι αναφέρθηκε στον Τεόντοσιτς εξηγώντας πως ο Σέρβος γκαρντ μπορεί να αποχωρήσει για ομάδα που αγωνίζεται στην EuroLeague και δημοσίευμα του σερβικού mozzartsport αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές και της ΤΣΣΚΑ για τον Μίλος!

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει πως ο Τεόντοσιτς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Βίρτους (σ.σ. είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ) ωστόσο μπορεί να αποχωρήσει εφόσον υπάρξει πρόταση από ομάδα της EuroLeague. Ακολούθως, παραθέτει τις περιπτώσεις της Αναντολού Εφές και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ενδιαφέρονται για τον Τεόντοσιτς.

Το καλοκαίρι του 2019, η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να φέρει πίσω στη Μόσχα τον Σέρβο μετά από το πέρασμά του από τους Κλίπερς ωστόσο προτίμησε την πρόταση της Βίρτους, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Ιταλία με sweep στη σειρά των τελικών με την Αρμάνι Μιλάνο.

Όσον αφορά την Εφές, αναφέρεται πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τους Βασίλιε Μίτσιτς (είναι ελεύθερος) και Σέιν Λάρκιν (έχει NBA out), ρίχνοντας όλο το βάρος στον Τεόντοσιτς για την ενίσχυση της περιφέρειας.