Σοβαρός τραυματισμός για Μορέιρα!

aek bc 2

Δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Προμηθέα, η ΑΕΚ μετράει άλλη μία απώλεια, με τον Γιανίκ Μορέιρα να τραυματίζεται σοβαρά! Ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στη δεξιά ποδοκνημική η διάγνωση! Τι χάνει η ΑΕΚ και πώς θα καλύψει το κενό του!

Εκεί που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνήθιζε να έχει πλήρες ρόστερ, κάτι ασυνήθιστο για τη φετινή ΑΕΚ, θα πρέπει να αναθεωρήσει. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα (27/2, 17:00) χωρίς τον Γιανίκ Μορέιρα. Και αυτό δεν θα είναι το μοναδικό ματς, από το οποίο θα λείψει ο Αγκολέζος σέντερ. 

Ο Μορέιρα, ο  οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, υπέστη ρήξη πολλαπλών συνδέσμων στη δεξιά ποδοκνημική! Ίδιος τραυματισμός με αυτόν του Νίκου Γκίκα! Κάτι που σημαίνει ότι ο Μορέιρα θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, χάνοντας σημαντικά ματς στην Basket League και το μεγαλύτερο μέρος των ομίλων του BCL!

Στην Basket League, ο σέντερ της ΑΕΚ πρόσφερε 13.07 πόντους και 5.4 ριμπάουντ. Στο BCL είχε 17 πόντους και 7.3 ριμπάουντ. 

Πλέον, μεγαλύτερο ρόλο στη θέση του σέντερ αναμένεται να έχει ο Μάρκους Σλότερ, ενώ θα επανέλθει στο ροτέισον και ο Δημήτρης Μαυροειδής, που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς. Ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στην Basket League και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είχε «κοπεί» για να δηλωθεί ο Ντάριλ Μέικον (η ΑΕΚ έχει κάνει τη μία από τις τρεις αλλαγές που δικαιούται).