Βεζένκοβ: «Για να έχουμε τύχη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ χρειάζεται κάτι περισσότερο από το 100%»

3036416 1

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την αυριανή (03/12) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. 

Ο Σάσα Βεζένκοβ λίγο πριν μπει στο τσάρτερ της ομάδας με προορισμό την Μόσχα ανέλυσε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «Σίγουρα είναι καλό που πλέον μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε ρυθμό και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, οπότε πλέον είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε.

Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με πολύ ταλαντούχους παίκτες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα καλά ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να είμαστε σκληροί, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος. Επιβάλλεται να παίξουμε σκληρά για να περιορίσουμε τα ατού της ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το πρόγραμμα «Mondays Games against COVID», τόνισε: «»Είναι μια πάρα πολύ ωραία πρωτοβουλία από πλευράς της ομάδας μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο παιχνίδι που έγινε, αλλά και στις δωρεές. Είναι πολύ όμορφο που θα συνεχιστεί αυτό, όποτε βέβαια μας το επιτρέπουν και οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο γιατί αγωνιζόμαστε και ταυτόχρονα προσφέρουμε στην κοινωνία».