Αναβολή μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα!

esake s

Οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον Ιωνικό Νικαίας και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Ε.Ε.Α. συνοδεύτηκαν από την αναβολή της πρεμιέρας στην Basket League για μια εβδομάδα. 

Ο Ιωνικός Νικαίας έγινε η πέμπτη ομάδα που δεν θα βρεθεί στην αφετηρία της Basket League 2020-21, καθώς δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Ε.Ε.Α. μπλόκαρε οριστικά την παρουσία του Ιωνικού στο πρωτάθλημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (17/10) ενώ στον... αέρα βρίσκεται και η συμμετοχή του επίσης νεοφώτιστου Χαρίλαου Τρικούπη, ο οποίος όμως ζήτησε και πήρε επιπλέον προθεσμία ως νεοσύστατη ΚΑΕ.

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις που «πάγωσαν» τις υπογραφές του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, συζητήθηκαν στην αποψινή έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου όπου αποφασίστηκε αναβολή μιας εβδομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Νικαιώτες θα καταθέσουν αίτηση αναστολής της απόφασης, επιδιώκοντας να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο κι εν συνεχεία να διεκδικήσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής.