Στην ΑΕΚ ο Λοτζέσκι!

a0c2338a lojeski pao olympiacos game4 625x375

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη θητεία του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

 Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πάει λίγο πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αλλά αυτό συμβαίνει, γιατί έχουν ρίξει το βάρος στις εργασίες του νέου γηπέδου στα Άνω Λιόσια, αλλά και γιατί θέλουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όλο αυτό το διάστημα εξετάζουν παίκτες και παίκτες για τα κενά που θέλουν να καλύψουν στο ρόστερ και να είναι πανέτοιμοι για τις νέες - μετά κορονοϊού - αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίοι αρχίζουν πολύ νωρίς, στα τέλη Σεπτεμβρίου, με το Final 8 του Basketball Champions League. Κάποια από αυτά τα κενά που θέλουν να καλύψουν αφορούν και τις θέσεις «2» και «3», για τις οποίες εξετάζουν ένα πρόσωπο πολύ οικείο στο ελληνικό κοινό.

Με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να κλείσουν τον έμπειρο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο! Έτσι, ο Βελγοαμερικανος γκαρντ φόργουορντ θα γίνει ο τρίτος ξενος που θα έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μετά τον Άριαν Κόμαζετς.