Πλησιάζει σε Ουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός!

whittington

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει και τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν καθώς βρίσκεται πολύ κοντά και στον Γκρεγκ Ουίτινγκτον! 

 Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα της Γαλατασαράι και σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Αν και έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από την EuroLeague, ο Ουίτινγκτον φέρεται να έχει δείξει προτίμηση στους «πράσινους». Ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφού ακόμα βρίσκονται στο τραπέζι αρκετοί όροι που πρέπει να ξεπεραστούν. Όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και λιγότερο το οικονομικό κομμάτι.  

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει... αρχίσει και πατάει γκάζι όσον αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη υπάρχει η διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. 

Ο Ουίτινγκτον μέτρησε 12,5 πόντους κατά μέσο όρο στο φετινό EuroCup, έχοντας επίσης 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα με 57% στα δίποντα (36/63), 48% στα τρίποντα (15/31) και 74% στις βολές (20/27).

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το «deal» ο Αμερικανός προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντεσόν Τόμας ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Μάρκους Φόστερ, ο οποίος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν.